ЖИТТЯ

У Переяславі зафіксували порушення промислової риболовлі

Рибоохоронний патруль зафіксував правопорушення у Переяславі. Які саме?

З 5 по 6 вересня працівники Київського рибоохоронного патруля зафіксували низку правопорушень ланковими рибалками, які здійснюють промислові операції в акваторіях водосховищ. Інциденти сталися на Київському водосховищі поблизу с. Лебедівка Вишгородського району та у Канівському водосховищі біля Переяслава. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на Facebook-сторінку Київського рибоохоронного патруля.

Зокрема, у рибалок не були продовжені терміни дії посвідчень, в неналежному санітарному стані закріплені промислові ділянки, вивантаження водних біоресурсів відбувалося на рибоприймальному пункті, який не закріплений за користувачем, та неналежно велися промислові журнали.

Внаслідок цього на трьох ланкових рибалок склали протоколи за ч. 3 ст. 85 КУпАП (Порушення правил використання об’єктів тваринного світу) та видали приписи, обов’язкові для виконання щодо усунення недоліків у вказаний термін.

Нагадаємо, що 11 вересня негода завадила базару в Переяславі. Але все ж трохи покупців та продавців зібралося. Репортаж дивіться тут.

Нагору