ЖИТТЯ

ДТП, побиття та зникла донька: як минуло 11 вересня для поліції Переяслава

За добу 11 вересня переяславські поліцейські мали 22 виклики. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 11 вересня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 22 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

12:04. Переяслав. Заявниця повідомила поліції, що її донька 2008 р.н. ще 9 вересня пішла гуляти з подругою та досі не повернулась. 10 вересня дівчинка вийшла на зв’язок, але не сказала мамі, де перебуває. Зрештою її знайшли 11 вересня у Переяславі.

14:16. Переяслав. Поліції повідомили, що до лікарні Переяслава доставили дівчину 1999 р.н. Внаслідок ДТП вона отримала закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, перелом ребер. ДТП сталась на 125-му кілометрі траси Київ-Харків. Справою займається Яготинський відділ поліції.

18:35. Переяслав. Поліції надійшло повідомлення про ДТП. Зіткнулись автівки Daewoo Lanos та Volkswagen. Прибувши на місце події, правоохоронці встановили, що учасники дійшли згоди про складання європротоколу.

18:58. Переяслав. Заявниця повідомила, що колишній чоловік викрав її телефон Samsung. За цим фактом відібрали заяву та пояснення. Наразі проводять перевірку.

19:20. Переяслав. Чоловік повідомив, що його побили невідомі. Допомоги медиків не потребував. За цим фактом проводять перевірку.

20:37. Переяслав. Поліції повідомили, що з автомийки чоловік хотів викрасти авто. За цим фактом склали адміністративний протокол за статтею 183 (Завідомо неправдивий виклик спеціальних служб). 

Також за добу поліція зареєструвала чотири смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Переяславі, Циблях (Циблівська ТГ), Єрківцях (Дівичківська ТГ) та Світанку (Циблівська ТГ).

Нагадаємо, що 10 вересня шахраї намагалися випитати у чоловіка дані банківської картки. Деталі дізнавайтесь тут.

Нагору