Солодке печиво з кислуватою смородиною – звучить як ідеальне поєднання. Спробуйте приготувати.
Всі люблять печиво, особливо восени – до чаювання. Пропонуємо приготувати його зі смородиною. Цікаве кисло-солодке поєднання додасть цьому частуванню особливого смаку. Інформатор розповідає рецепт.
Інгредієнти:
- 100 г смородини
- 100 г вершкового масла
- 50 г цукрової пудри
- 130 г пшеничного борошна
- 20 г картопляного крохмалю
Приготування:
- Вершкове масло збийте з цукровою пудрою до пухкої маси.
- Додайте до суміші ягоди смородини і ще раз добре збийте.
- Просійте борошно та додайте до отриманої маси, потім додайте крохмаль.
- Із тіста сформуйте циліндр діаметром 3 см. Загорніть у фольгу і відправте у морозильну камеру на одну годину.
- Потім, поріжте циліндр на кружальця товщиною один сантиметр.
- Випікайте печиво при 200 градусів 13-15 хвилин.
Вдалося приготувати? Діліться своїми успіхами, публікуючи фото в коментарях на нашому Telegram-каналі.