ЖИТТЯ

Прості та смачні рецепти: приготуйте смородинове печиво

Солодке печиво з кислуватою смородиною – звучить як ідеальне поєднання. Спробуйте приготувати.

Всі люблять печиво, особливо восени – до чаювання. Пропонуємо приготувати його зі смородиною. Цікаве кисло-солодке поєднання додасть цьому частуванню особливого смаку.  Інформатор розповідає рецепт.

Інгредієнти:

  • 100 г смородини
  • 100 г вершкового масла
  • 50 г цукрової пудри
  • 130 г пшеничного борошна
  • 20 г картопляного крохмалю

Приготування:

  1. Вершкове масло збийте з цукровою пудрою до пухкої маси.
  2. Додайте до суміші ягоди смородини і ще раз добре збийте.
  3. Просійте борошно та додайте до отриманої маси, потім додайте крохмаль.
  4. Із тіста сформуйте циліндр діаметром 3 см. Загорніть у фольгу і відправте у морозильну камеру на одну годину.
  5. Потім, поріжте циліндр на кружальця товщиною один сантиметр.
  6. Випікайте печиво при 200 градусів 13-15 хвилин.

Вдалося приготувати? Діліться своїми успіхами, публікуючи фото в коментарях на нашому Telegram-каналі.

Нагору