ВЛАДА

На потреби військових із міського бюджету Переяслава виділили понад три мільйони гривень

Із міського до державного бюджету передали понад три мільйони гривень. На що їх витратять?

Сьогодні, 15 вересня, на сесії міської ради Переяслава прийняли рішення про передачу 3 мільйонів 317 тисяч 236 гривень у вигляді субвенції з бюджету Переяславської громади до державного бюджету. Їх використають для ремонту приміщення Першого відділу Бориспільського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Київського обласного ТЦК та СП (місцевого органу військового управління). Про це повідомляє Інформатор.

Також на цьому ж засіданні затвердили Програму фінансової підтримки Першого відділу Бориспільського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки. У її загальний обсяг фінансових ресурсів саме й закладена сума 3 мільйони 317 тисяч 236 гривень.

Міський голова Переяслава Вячеслав Саулко зауважив, що фінансову допомогу надаватимуть й інші громади. Суми залежатимуть від кількості населення у них.

Нагадаємо, що на цьому ж засіданні депутати не підтримали виділення 50 тисяч гривень на розробку проєкту системи централізованого оповіщення у Переяславській громаді. Чому так сталось, читайте за посиланням.

Віталій Усик

Нагору