Сливовий пиріг – чудовий варіант солодкого частування для осінніх посиденьок. Спробуйте приготувати.
Сезонна слива – це надзвичайно корисна ягода, у складі якої є калій, мідь, марганець, фосфор і магній, а також вітаміни групи В. З неї можна приготувати багато смачних страв, наприклад, запашний пиріг із начинкою. Інформатор розповідає рецепт.
Інгредієнти:
- 4 курячі яйця
- 200 г цукру
- 200 г вершкового масла
- 350 г борошна
- 1 ч. ложка розпушувача тіста
- 3 ст. ложки манки
- 0,5 кг слив
Приготування:
- Яйця вбийте в миску та збийте їх з цукром.
- Додайте до маси розтоплене масло та збийте все міксером.
- До отриманого додайте борошно та розпушувач, ретельно перемішайте.
- Форму змастіть маслом та присипте манкою. Викладіть тісто.
- Зверху на тісто по колу викладіть сливи.
- Випікайте пиріг при 190 градусах 35-45 хвилин.
Вдалося приготувати? Діліться своїми успіхами, публікуючи фото в коментарях на нашому Telegram-каналі.