ЖИТТЯ

Брудна боса жінка не постраждала у ДТП, а просто напилася: як минуло 16 вересня для поліції Переяслава

За добу 16 вересня переяславські поліцейські мали 28 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 16 вересня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 28 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

9:57. Козлів (Студениківська ТГ). Чоловік розповів, що з банківської картки його дружини зняли 12067 гривень. Повідомив для інформування.

10:13. Горбані (Ташанська ТГ). Староста села повідомив, що військові виявили босу та брудну жінку, яка, можливо, постраждала внаслідок ДТП. Як виявилось, вона проживає в Переяславі та була в стані алкогольного сп’яніння. Пізніше стало відомо, що факт ДТП не підтвердився. Жінку доставили додому. За цією справою склали адміністративний прококол за статтею 178 (Розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв у заборонених законом місцях або поява у громадських місцях у п’яному вигляді).

13:03. Переяслав. Жінка повідомила, що вранці сусіди викрали з її квартири продукти харчування. Згодом виявилось, що заявниця не пам’ятала, куди поклала продукти. Потім виявила їх у газовій плиті.

17:36. Студеники (Студениківська ТГ). Заявник повідомив, що його побив знайомий. За цим фактом склали адміністративний протокол за статтею 183 (Завідомо неправдивий виклик спеціальних служб).

18:46. Гланишів (Переяславська ТГ). Чоловік повідомив, що протягом тижня невідомі проникли до будинку через вікно, порушили порядок речей. Наразі за цією справою проводять перевірку.

21:48. Єрківці (Дівичківська ТГ). До поліції надійшло повідомлення, що на трасі Бориспіль-Дніпро сталася ДТП між авто Ford та Volvo. За цією справою склали адмінпротокол за статтею 124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна).

Нагадаємо, вчора під час пожежі на Переяславщині в будинку знайшли два обгорілі трупи. Деталі – за посиланням.

Нагору