ЖИТТЯ

У Переяславі Заслужена артистка України Олена Білоконь співала та танцювала з військовими: репортаж

У Переяслав приїхала Заслужена артистка України Олена Білоконь. Вона виступила з благодійним концертом.

Вчора, 16 вересня, у другому корпусі Центру культури та мистецтв Переяслава виступила Заслужена артистка України Олена Білоконь з благодійним концертом “Молитва за Україну”. Він був приурочений до Дня нашого міста. На концерт завітало близько сотні людей, половина з них – військові. Інформатор розповідає, як це було.

Благодійний концерт артистка розпочала піснею-молитвою про захист та мир. За весь час виступу виконала низку пісень, присвячених Україні, миру, захисникам, матерям, синам, Батьківщині. Атмосфера в залі панувала “сімейна”, люди підспівували та підтанцьовували. За весь виступ Олена змінювала образи – продемонструвала три вбрання в українському стилі. Між цим також виступав переяславський дует “Ляч/Петрова”.

Заслужена артистка намагалася бути ближчою до людей, виходила співати в зал, давала мікрофон іншим, аби разом заспівати куплет пісні, танцювала з військовими та говорила багато теплих та важливих слів:

– Хочеться, щоб ви завжди знали та пам’ятали, що хтось ціною власного життя дарує нам мир, що ми маємо жити за себе і за тих, хто відійшов у вічність. Ми маємо бути підтримкою для їхніх дітей, для їхніх похилих батьків. Ми маємо об’єднуватись в українські пісні. Дуже сонячними та незабутніми є зустрічі з нашими захисниками.

Концерт тривав дві години. Після нього Олену Білоконь на сцені квітами привітав міський голова Переяслава Вячеслав Саулко:

– Дуже дякуємо за ваш чудовий виступ. Нехай доля вам дарує чудові дні, нехай ваше серце не знає втоми співати ці чудові українські пісні.

У Переяслав приїхала Заслужена артистка України Олена Білоконь

Благодійний концерт артистка розпочала піснею-молитвою про захист та мир

На концерт завітало близько 100 людей, половина з них – військові

Також виступав дует “Ляч/Петрова”

За час виступу Олена змінювала образи, продемонструвала три вбрання в українському стилі

Атмосфера в залі панувала “сімейна”, люди підспівували та підтанцьовували

Олену Білоконь привітав міський голова Вячеслав Саулко

Нагадаємо, що 15 вересня у Переяславі до Дня міста провели літературну зустріч. Хто виступив та які поезії зачитав, дізнавайтесь за посиланням.

Яна Малишко

Нагору