ЖИТТЯ

Чоловік після ДТП сам прийшов до лікарні, інший добровільно віддав наркотики: як минуло 17 вересня для поліції Переяслава

За добу 17 вересня переяславські поліцейські мали 24 виклики. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 17 вересня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 24 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

13:04. Переяслав. Заявник повідомив поліції, що йому зателефонували шахраї та намагались випитати особисті дані. Представились працівниками СБУ. Чоловік звернувся для інформування.

14:04. Переяслав. Заявниця повідомила поліції про те, що співмешканець зраджує їй. На уточнюючі запитання реагувала агресивно, кричала та висловлювалась нецензурно. Прибувши за вказаною адресою, поліціянти встановили, що заявниці на місці не було, на телефонні дзвінки не відповідала.

17:33. Переяслав. Заявниця повідомила поліції, що її син викрав плойку та фен Philips, щоб здати в ломбард. За цим фактом відібрали заяву та пояснення.

18:53. Хоцьки (Циблівська ТГ). Поліції повідомили, що до медпункту звернувся чоловік 1987 р.н. Внаслідок ДТП він отримав забій правої половини грудної клітки, садини носа, правого плечового суглоба, кистей, гематому правого ока, закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку. По телефону мати постраждалого повідомила, що син вже вдома. Допомоги працівників поліції не потребує.

19:17. Переяслав. Поліціянти під час поверхневої перевірки у чоловіка 1997 р.н. виявили речовину, схожу на наркотичну. Він сам повідомив, що це коноплі та видав правоохоронцям. Викликали слідчо-оперативну групу. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за статтею 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту). 

20:32. Переяслав. Поліції повідомили, що біля АЗС Lanos збив людину. Чоловік був у свідомості, лежав на асфальті. Водій також перебував на місці події. Згодом надійшла заява про нерозгляд ситуації.

22:08. Переяслав. Заявниця повідомила поліції, що у районі спортбази гучно грає музика. Згодом у телефонній розмові зазначила, що наряду не потребує, оскільки музику вимкнули.

23:51. Переяслав. Надійшло повідомлення, що на вулиці у селі Сошників Бориспільського району медики підібрали чоловіка 1999 р.н., який лежав біля медпункту. Його побили знайомі. Діагноз – вивих ноги, множинні забої тіла. Перебував у стані алкогольного сп’яніння. Його направили до травматологічного відділення. Від написання заяви та письмового пояснення відмовився.

Також за добу поліція зареєструвала три смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Переяславі, Ташані (Ташанська ТГ) та Великій Каратулі (Переяславська ТГ).

Нагадаємо, що 16 вересня під час пожежі на Переяславщині виявили два тіла, а будинок згорів повністю. Деталі дізнавайтесь тут.

Нагору