ЖИТТЯ

Семенівка перемогла без емоцій, а Вовчків створив сенсацію: огляд туру чемпіонату Переяславщини з футболу

Семенівка – чемпіон, Вовчків створює сенсацію, Лецьки не збираються. Перші підсумки після 12 туру чемпіонату Переяславщини з футболу.

Вчора, 17 вересня, відбувся 12 тур чемпіонату Переяславщини з футболу. Обидві команди із Переяслава, які проводили свої матчі, у День свого міста зазнали поразок. Натомість, Семенівка вдруге поспіль оформила чемпіонство саме у це свято. Деталі розповідає Інформатор.

“Переяслав” – Семенівка (Студениківська ТГ) 0:1 (Хобта, 53)

За грою Семенівка не здається непереможною. Але факти свідчать про інше – як би не складалася ситуація на полі, перемогу здобуває саме команда зі Студениківської громади. Вчора вона володіла ініціативою протягом більшої частини матчу. Однак випади “Переяслава” були надзвичайно гострими. Тож дивно, що господарі так і не зуміли відзначитися жодного разу.

Можливо, Семенівка була не достатньо мотивованою. У діях команди не відчувалося певного азарту. Навіть забитий м’яч її футболісти сприйняли як належне, без емоцій. Хоча гол Богдана Хобти став “золотим”. Семенівка впевнено та передбачувано стала чемпіоном. Однією інтригою у першості стало менше. Втім, боротьба за два інші комлекти медалей триває.

Вовчків (Переяславська ТГ) – “Матадор-Університет” (Переяслав) 1:0 (Розовик О., 40)

Невже Вовчків справді настільки залежний від Олега Розовика? Найкращий бомбардир чемпіонату вкотре не пішов із поля без забитого м’яча. А у воротах “Матадора” він був єдиним та переможним.

Сенсаційна поразка “Матадора” ставить під сумнів його здатність втримати друге місце. У переяславської команди максимально складний календар: виїзд до “Дніпра” та домашня гра із “Переяславом”. Обидва ці колективи мають шанси наздогнати “Матадор” у турнірній таблиці. Вовчків, хоча й розмістився вище “Дніпра” та “Переяслава”, має на дві проведені гри більше, тож на “срібло” вже не претендує. Однак за “бронзу” поборотись готовий.

“Дніпро” (Дівички) – Лецьки (Циблівська ТГ) +:-

Лецьки стали першою командою, яка не змогла зібратися на матч. Попередили про це раніше ніж за дві доби до гри, тому штрафу у розмірі 1000 гривень не отримають. Лецькам залишилося провести ще два поєдинки. Якщо хоча б на один із них вони не з’являться, то будуть дискваліфіковані із турніру.

“Дніпро” без гри здобув три очки і обійшов “Переяслав” у турнірній таблиці. Щоправда, “Переяслав” ще зможе своє відквитати – зіграє із Лецьками наступної суботи.

Нагадаємо, що Євген Тернових здобув дві “бронзи” на чемпіонаті світу з веслування на човнах. Він – студент університету Переяслава.

Віталій Усик

Нагору