Інформатор Переяслав

ЖИТТЯ

Два голи у двох матчах, дискваліфікація Кривенка: 12 тур чемпіонату Переяславщини в цифрах

Кількість голів, карток та глядачів. Підготували для вас актуальну статистику чемпіонату з футболу.

Справді особливим видався 12 тур чемпіонату Переяславщини з футболу, який відбувся 17 вересня. Перша неявка команди, аномально низька результативність, оформлення чемпіонства, загострення боротьби за медалі, дискваліфікація через перебір карток. А Інформатор розповідає детальніше про статистичні цікавинки цього туру.

Голи

Два по 1:0 – хто б міг подумати, що таке реально в нашому чемпіонаті? Як на мене, це передусім свідчить про клас команд, адже вони здатні грамотно захищатися. А вже другорядну роль відіграє їхній брак при реалізації моментів. Шкода, що Лецьки (Циблівська ТГ) не змогли зібратися на матч із “Дніпром” (Дівички). Вони б точно підтягнули статистику.

Лише Олег Розовик із Вовчкова (Переяславська ТГ) та Богдан Хобта із Семенівки (Студениківська ТГ) змогли покращити свою бомбардирську статистику. Для останнього це лише третій м’яч у чемпіонаті. А от Розовик відзначився уже вдванадцяте і трішечки відірвався від головного конкурента за “золоту бутсу” – Петра Висоцького із Семенівки, – у якого 10 голів.

Картки

Юрій Кривенко із “Матадора” (Переяслав) став першим гравцем, який цьогоріч отримав дискваліфікацію через перебір жовтих карток. У матчі із Вовчковом він отримав своє четверте попередження. Тож лідер захисту переяславців пропустить наступний поєдинок проти “Дніпра”. Його партнер по команді Юрій Андрощук отримав третю жовту і опинився на межі дискваліфікації. Така ж ситуація у Олексія Кузьменка з “Матадора”, Владислава Лисенка з “Буртів”, Олега Розовика із Вовчкова та Павла Лисенка із “Переяслава”. Павло, на диво, не отримав попередження від Андрія Середи у матчі із Семенівкою. Було кілька випадків на грані дисциплінарного покарання.

Найгрубішою командою чемпіонату залишається “Матадор” – 23 жовті та 2 червоні картки. Далі йдуть Вовчків – 18 жовтих та 2 червоні, та Семенівка – 18 жовтих та 1 червона. Найгрубіший гравець – Олег Розовик – 5 жовтих та 1 червона. До слова, у цьому турі команди отримали лише 4 жовті картки.

Глядачі

Вперше ми рахуємо загальну кількість вболівальників лише на двох матчах. Тож, за приблизними даними від арбітрів, ігри 12 туру побачили 350 вболівальників. 250 було на матчі “Переяслав” – Семенівка на стадіоні ім. В. Лобановського у Переяславі. А ще сотня зібралася у Вовчкові, де місцева команда сенсаційно перемогла “Матадор”.

Нагадаємо, що вчора ми підготували перші підсумки 12 туру. Читайте – за посиланням.

Віталій Усик

Нагору