ЖИТТЯ

Одне авто в’їхало у відбійник, а інше збило пішоходку: як минуло 18 вересня для поліції Переяслава

За добу 18 вересня переяславські поліцейські мали 22 виклики. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 18 вересня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 22 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

8:01. Переяслав. Заявниця повідомила, що 17 вересня до її квартири проникли невідомі і викрали каструлю. Прибувши на місце події, поліціянти встановили, що факт крадіжки не підтвердився.

9:16. Переяслав. Поліції повідомили, що на жінку 1975 р.н. наїхав вантажний автомобіль на пішохідному переході. Внаслідок цього у неї – забійна рана голови та забій правого плечового суглобу. За цим фактом склали схему ДТП, відібрали пояснення. Наразі проводять розслідування.

21:16. Ташань (Ташанська ТГ). Заявниця повідомила поліції, що в неї із сумки викрали паспорт, коли була в гостях. За цим фактом на жінку склали адміністративний протокол за статтею 183 (Завідомо неправдивий виклик спеціальних служб). 

23:02. Пристроми (Студениківська ТГ). Заявниця повідомила поліції, що її невістка буянить та створює нестерпні умови для проживання. Зрештою конфлікт врегулювали мирним шляхом. Претензій ніхто ні до кого не має.

19 вересня, 5:54. Світанок (Циблівська ТГ). Поліції повідомили про ДТП на трасі Бориспіль-Дніпро автівка SEAT зіткнулась із відбійником на блокпосту. Внаслідок ДТП постраждала жінка. Прибувши на місце події, поліціянти відібрали заяву про нерозгляд ситуації. Претензій морального та матеріального характеру ніхто ні до кого не має.

Також за добу поліція зареєструвала три смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Переяславі, Ташані (Ташанська ТГ) та Великій Каратулі (Переяславська ТГ).

Нагадаємо, що 17 вересня на Переяславщині чоловік після ДТП сам прийшов до лікарні. Деталі дізнавайтесь тут. 

Нагору