ЖИТТЯ

Котел вкрали, сусіди затопили, колишній побив вікна: як минуло 19 вересня для поліції Переяслава

За добу 19 вересня переяславські поліцейські мали 21 виклик. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 19 вересня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 21 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

10:29. Переяслав. Заявник повідомив, що на одному із підприємств невідомі пиляли дерева без документів та навантажували на авто. Як виявилось, два дні тому проводилась санітарна чистка двох пошкоджених аварійних тополь, які впали на приватизовану територію підприємства.

11:32. Вінинці (Циблівська ТГ). Жінка повідомила, що вночі кілька днів тому невідомі зірвали замок та проникли в літню кухню, викрали котел. Наразі за цією справою правоохоронці проводять перевірку. Відібрали заяву та пояснення.

21:55. Соснова (Студениківська ТГ). Заявниця повідомила, що колишній співмешканець в стані алкогольного сп’яніння побив вікна. Справу передали на розгляд дільничому.

21:59. Переяслав. Жінка повідомила, що сусіди її затоплюють. Прибувши на місце події, поліціянти встановили, що учасники конфлікту дійшли згоди.

Нагадаємо, що на Переяславщині біля житлового будинку сталася пожежа, згоріли гараж та літня кухня. Детальніше читайте тут.

Нагору