ЖИТТЯ

На Київщині затримали трьох злочинців-паліїв: вони вимагали борг

На Київщині правоохоронці затримали трьох злочинців-паліїв. Чоловіки здійснили підпал стіни будинку через конфлікт щодо боргових відносин.

4 вересня правоохоронці в селі Гнідин, що на Бориспільщині затримали злочинців які підпалили стіну будинку місцевої, 61-ї жительки. З’ясувалось, що зловмисники кинули на подвір’я будинку пляшку із запальною сумішшю. Полум’я вдалося загасити, проте внаслідок горіння було пошкоджено фрагмент зливної труби та стіну помешкання. Відомо, що лиходії здійснили підпал через конфлікт щодо боргових відносин. Про це повідомили на Facebook-сторінці Бориспільського РУП ГУНП в Київській області, передає Інформатор.

Співробітники управління карного розшуку в Київській області спільно з працівниками Бориспільського райуправління поліції встановили зловмисників, ними виявилися три столичні жителі від 30 до 40 років. Чоловіків затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

За замах на умисне пошкодження майна слідчі повідомили всім фігурантам про підозру за ч. 2 ст. 15 (Замах на вчинення злочину є закінченим, якщо особа виконала усі дії, які вважала необхідними для доведення злочину до кінця, але злочин не було закінчено з причин, які не залежали від її волі) та ч. 2 ст. 194 ККУ (Діяння, вчинене шляхом підпалу, вибуху чи іншим загальнонебезпечним способом, або заподіяло майнову шкоду в особливо великих розмірах, або спричинило загибель людей чи інші тяжкі наслідки). Досудове розслідування триває. Зловмисникам загрожує до 10 років ув’язнення.

“Один зі зловмисників доволі знана персона у кримінальних колах, з відповідними “мастями” на тілі. Нині усім загрожує до 10 років позбавлення волі. Прикро, що конфлікт боргових відносин дехто і досі намагається вирішити вогнем, або у інший кримінальний спосіб. Повторюю, усі такі “рєшали” пошкодують за скоєне. Рано чи пізно вас таки розбудить слідчий та спецпідрозділ” – наголосив очільник поліції Київщини Андрій Нєбитов.

Нагадаємо, що у Переяславі сталося задимлення у житловому будинку. Внаслідок цього загинув чоловік. Детальніше – читайте за посиланням.

Нагору