Переяслав Перейти на сайт

Постіль та пальне – для лікарні, продукти – для ліцею: на що планують витрачати гроші в Переяславі

Що закуповують ліцей-інтернат та лікарня? Хто виграє вересневі тендери? Ми дослідили.

Інформатор дослідив, які закупівлі оголосили відділи міської ради та підприємства, які працюють на території Переяслава, протягом останніх двох тижнів. Із 9 до 23 вересня оголосили 5 тендерів. А також дізналися, яка ситуація із раніше оголошеними тендерами.

Прийом пропозицій – із 23 до 29 вересня (ще кілька годин триватиме період уточнень). Замовник – комунальний заклад Київської обласної ради “Переяслав-Хмельницький ліцей-інтернат “Патріот”. Щонайбільше 171 тисячу 250 гривень планують витратити на закупівлю м’яса: 550 кг курячих стегенець, 300 кг курячого філе та 300 кг свинини. Товар надходитиме до замовника до 31 грудня цього року.

Із 26 до 29 вересня (триває період уточнень). Замовник – КНП “Переяславська багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування”. 32 тисячі гривень передбачили на проведення періодичної повірки законодавчо регульованих засобів вимірювальної техніки: фотометрів, аналізаторів електролітів, повітряного стерилізатора, термобані, термометрів, секундомірів тощо. Якщо тендер відбудеться і укладуть договір, то роботи мають виконати до 31 грудня цього року.

Із 27 до 30 вересня (триває період уточнень). Замовник – КНП “Переяславська багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування”. Планують закупити 220 постільних комплектів (наволочки, простирадла, підковдри) щонайбільше за 160 тисяч гривень. У тендерній документації йдеться, що фінансується ця закупівля із джерел Національної служби здоров’я України. Якщо договір укладуть, поставити товар мають до 31 жовтня цього року.

Із 29 вересня до 5 жовтня (триває період уточнень). Замовник – комунальний заклад Київської обласної ради “Переяслав-Хмельницький ліцей-інтернат “Патріот”. Оскільки тендер на закупівлю овочів, прийом пропозицій на який тривав до 15 вересня, не відбувся, оголосили нові торги з тими ж умовами. Необхідно закупити по 1300 кілограмів моркви та цибулі, 600 кілограмів буряка, по 300 кілограмів помідорів та огірків. Поставляти їх мають партіями до 31 грудня цього року. Витратити планують щонайбільше 116 тисяч 400 гривень.

Із 29 вересня до 4 жовтня (триває період уточнень). Замовник – КНП “Переяславська багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування”. Планують закупити 3 тисячі літрів бензину та 400 літрів дизельного пального за щонайбільше 171 тисячу 200 гривень.

Щодо інших торгів, які відбуваються у вересні, ми також маємо інформацію.

Перемогу на постачання 5 тонн картоплі для КНП “Переяславська багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування” здобуло ТОВ “СІЛЬВЕР ГРУПП СТАР”, зареєстроване у Києві. Воно знизило тендерну пропозицію із 60 тисяч гривень до 34 тисяч 950 гривень. Це ж підприємство виграло тендер від переяславської лікарні на постачання 3 тонн капусти, 1500 кілограмів буряка, тонни моркви та 800 кілограмів цибулі. Знизило тендерну пропозицію із 146 тисяч 600 до 142 тисяч 380 гривень.

Ліцей-інтернат “Патріот” оплатить 36200 кВт*год електроенергії ТОВ “Твій Газзбут”. Витратить на це 162 тисячі 900 гривень.

Ремонт будівлі закладу дошкільної освіти №8 “Золотий ключик” на вул. Миру, 64 а у Переяславі має провести ФОП Суганяк Юрій Олександрович, зареєстрований у Переяславі. Його визнали переможцем торгів. Запропонував оплату за роботу 101 тисячу 843 гривні 34 копійки. Щонайбільше могли витратити 102 тисячі. Конкурентів у переможця не було. До робіт, зокрема, входить розбирання 86 кв. метрів облицювання стін з гранітних плит, утеплення фасадів плитами теплоізоляційними, штукатурення та фарбування фасаду.

КП “Переяславське виробниче управління комунального господарства Переяславської міської ради” планувало витратити 200 тисяч 10 гривень на послуги з прокату техніки. ТОВ “Агрошляхбуд” із Переяслава виграв тендер без конкуренції із пропозицією 199 тисяч 199 гривень 88 копійок.

Нагадаємо, що в селі на Переяславщині хочуть відремонтувати приміщення для переселенців. Скільки грошей на це передбачили, дізнавайтесь за посиланням.

Підготував Віталій Усик