Інформатор Переяслав

ГРОШІ

Ремонт садочка, овочі для лікарні та оренда техніки: на що планують витрачати гроші в Переяславі

200 тисяч на прокат техніки та понад 100 тисяч на ремонт садочка. Які ще витрати запланували у Переяславі?

На початку вересня комунальні підприємства та відділи міської ради Переяслава, а також заклади, які працюють на території нашої громади, оголосили декілька тендерів. На що вони планують витрачати гроші, розповідає Інформатор.

Прийом пропозицій – із 1 до 12 вересня. Замовник – КНП “Переяславська багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування”. Планують витратити 60 тисяч гривень на 5 тонн картоплі цьогорічного врожаю (у середньому – 12 гривень за кілограм). Її мають поставляти партіями до 31 грудня цього року.

У цей же день лікарня оголосила тендер на закупівлю 3 тонн капусти, 1500 кілограмів буряка, тисячі кілограмів моркви та 800 кілограмів цибулі. На це планують витратити 146 тисяч 600 гривень. Терміни поставки – такі ж.

Із 5 до 15 вересня. Замовник – комунальний заклад Київської обласної ради “Переяслав-Хмельницький ліцей-інтернат “Патріот”. Передбачили на електроенергію 162 тисячі 900 гривень. Витратять їх на 36200 кВт*год.

Із 7 до 16 вересня. Замовник – відділ освіти Переяславської міської ради. На послуги з поточного ремонту будівлі закладу дошкільної освіти №8 “Золотий ключик” на вул. Миру, 64 а у Переяславі планують витратити щонайбільше 102 тисячі гривень. До робіт, зокрема, входить розбирання 86 кв. метрів облицювання стін з гранітних плит, утеплення фасадів плитами теплоізоляційними, штукатурення та фарбування фасаду.

Замовник – КП “Переяславське виробниче управління комунального господарства Переяславської міської ради”. Планують витратити 200 тисяч 10 гривень на послуги з прокату техніки.

Із 8 до 27 вересня. Замовник – КНП “Переяславська багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування”. Відкрили торги на закупівлю фармацевтичної продукції: Digoxin (Дигоксин), Chlorhexidine (Хлоргексидин), Diclofenac sodium (Диклофенак натрію), Drotaverine (Дротаверин), Oxytocin (Окситоцин), Metoclopramide (Метоклопрамід), Metamizole sodium (Метамізол натрію), Paracetamol (Парацетамол), Theophylline (Теофілін), Sodium chloride (Натрію хлорид), Magnesium sulfate (Магнію сульфат), Amiodarone (Аміодарон). Витратити на ці препарати мають 270 тисяч гривень.

Із 9 до 15 вересня. Замовник – комунальний заклад Київської обласної ради “Переяслав-Хмельницький ліцей-інтернат “Патріот”. 116 тисяч 400 гривень планують витратити на овочі. А саме необхідно закупити по 1300 кілограмів моркви та цибулі, 600 кілограмів буряка, по 300 кілограмів помідорів та огірків. Поставляти їх мають партіями до 31 грудня цього року.

Нагадаємо, що у Переяславі також планують зробити ремонт під’їзної дороги на Можайській. Скільки мають витратити, читайте за посиланням.

Підготував Віталій Усик

Нагору