ЖИТТЯ

Поразки не стануть критичними: анонс туру чемпіонату Переяславщини з футболу

У суботу відбудеться черговий тур чемпіонату з футболу. Хто з ким гратиме та які прогнози?

Завтра, 10 вересня, відбудеться 11 тур чемпіонату Переяславщини з футболу. На “Дніпро” (Дівички) чекає серйозне випробування у погоні за “бронзою”. А Вовчків (Переяславська ТГ) нарешті має нагоду перервати свою серію поразок. Детальніше про це розповідає Інформатор.

Центральний матч туру відбудеться о 16:00 у Семенівці (Студениківська ТГ), де лідер прийме претендента на “бронзу” – “Дніпро”. Поразка у цьому матчі не стане критичною для жодної з команд. Якщо програє Семенівка, що насправді малоймовірно, то не втратить свого лідерства і зможе втримати його у двох матчах, що залишаться. Якщо ж поразки зазнає “Дніпро”, то це також не поставить хрест на його амбіціях здобути третє місце. Адже “Переяславу” ще також доведеться грати із Семенівкою – і хто сказав, що він тоді досягне успіху?

Власне, на “Переяслав” у цьому турі чекає випробування, яке “Дніпро” вже успішно пройшов, – зустріч із “Буртами” (Переяслав). У першому колі “Переяславу” було нелегко – 3:2. Після перерви ж “Бурти”, здається, стали сильнішими. Щоправда, проблема фізичної підготовки досі актуальна – на завершення таймів команди не вистачає. На користь “Переяслава” має зіграти й турнірна мотивація – поразка повпливає на шанси у боротьбі за “бронзу”, але знову ж таки поки що не критично. Матч відбудеться на стадіоні ім. В. Лобановського у Переяславі, початок – о 14:30.

Вовчків має математичні шанси поборотися за третє місце, і навіть може після цього туру вийти на нього або хоча б обігнати когось із пари “Переяслав”/”Дніпро”. Але і за грою, і за календарем стає зрозуміло, що в команди вже навряд є великі сподівання зачепитися за медалі. Зараз мотивація інша – перервати п’ятиматчеву серію поразок, яка розпочалася ще 23 липня. Лецьки (Циблівська ТГ), які досі не здобували очок, – для цього ідеальний суперник. Матч у Лецьках розпочнеться о 17:00.

Нагадаємо, що переяславські “Солонці” беруть участь у ветеранському чемпіонаті Яготина з мініфутболу. Наразі вони лідирують. Деталі – за посиланням.

Віталій Усик

Нагору