ЖИТТЯ

Неповнолітня впала з недобудови, авто збило жінку: як минули вихідні для поліції Переяслава

За дві доби переяславські поліцейські мали 31 виклик. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 24 та 25 вересня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 31 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

24 вересня, 10:29. Переяслав. Поліції повідомили, що на пішохідному переході авто збило жінку 1985 р.н. У неї – забійна гематома в області живота, садини, забій та гематома ліктьового суглоба. За цим фактом відібрали пояснення.

13:18. Переяслав. Заявниця повідомила, що до її квартири проник чоловік і забрав мобільний телефон. Сказав, що в нього викрали телефон та пішов геть. 25 вересня о 3:02 до заявниці, за її ж словами, підійшли двоє хлопців, сказали: “Привіт від Андрія” і розбили їй ніс. Подія не підтвердилась – від жінки надійшла заява про нерозгляд повідомлення.

16:02. Переяслав. Заявник повідомив поліції, що забув у туалеті ресторану телефон. Зрештою його знайшли.

17:34. Переяслав. Надійшло повідомлення про те, що дівчина 2009 р.н. впала з недобудови. З тілесними ушкодженнями її доставили до лікарні. Стан наразі задовільний, життю та здоров’ю нічого не загрожує.

25 вересня, 9:26. Переяслав. Заявниця повідомила поліції, що її син пошкодив майно в будинку та порізав шини автомобіля Daewoo Lanos. Справу передали на розгляд дільничому.

18:12. Переяслав. Заявник повідомив, що його побили двоє чоловіків та відібрали телефон Redmi Note. За цим фактом склали постанову за статтею 183 КУпАП (Завідомо неправдивий виклик пожежної охорони, поліції, швидкої медичної допомоги або аварійних служб).

26 вересня, 5:51. Циблі (Циблівська ТГ). Поліції повідомили про ДТП. Зіткнулись вантажні автомобілі Tata та Mercedes. За цим фактом склали адміністративний протокол за статтею 124 (Порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна).

Також за дві доби поліція зареєструвала одну смерть (ненасильницьку та не після нещасного випадку) у Гречаниках (Дівичківська ТГ).

Нагадаємо, що 23 вересня у Переяславі вночі було два виклики поліції від батьків: їхні діти пішли гуляти та не повернулись додому. Деталі ви можете дізнатись тут.

Нагору