ЖИТТЯ

Богдану Юрчишину із Переяслава необхідна допомога: він підірвався на гранаті

Богдан Юрчишин із Переяслава потребує допомоги. Він – у реанімації.

Богдан Юрчишин із Переяслава отримав тяжке поранення після вибуху гранати, він перебуває у реанімації. Хлопцю зробили кілька операцій, але він досі потребує допомоги. Про це повідомляють у Facebook, передає Інформатор.

“У Богдана чисельні ураження м’яких тканин обличчя та тулуба органів черевної порожнини. Перерахована гривня – це крок допомоги. Переяслав і просто небайдужі люди, давайте разом врятуємо життя Богдану”, – вказано у дописі.

Кошти для допомоги ви можете перерахувати на карту Ярослави Юрчишиної, мами Богдана: 5168 7427 2892 9948. 

Що цьому передувало

22 вересня о 19:18 до оперативно-диспетчерської служби Переяслава надійшло повідомлення про те, що в міському мікрорайоні Лагері стався вибух. На місце події направили одне відділення у складі чотирьох осіб. Також виїхала швидка допомога.

О 19:36 на місці події виявили травмованого чоловіка 1997 р.н. при свідомості. Його перенесли до карети швидкої допомоги та госпіталізували до лікарні. На місці знайшли запобіжне кільце від гранати та невідомі уламки металевого походження.

Богдан Юрчишин – активний та життєрадісний хлопець, постійний читач Інформатора. Він навіть брав участь в опитуванні до нашої річниці. Бажаємо йому швидкого одужання.

Нагору