ЖИТТЯ

Знущання над бабусею, демонтаж гаражів та крадіжка в магазині: як минуло 26 вересня для поліції Переяслава

За добу 26 вересня переяславські поліцейські мали 17 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 26 вересня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 17 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

8:20. Переяслав. Заявник повідомив, що протягом ночі хтось пошкодив його авто та зник з місця ДТП. Правоохоронці склали схему ДТП та відібрали пояснення. Потім обстежили прилеглу територію, але автомобіля, причетного до цього, не виявили.

9:16. Переяслав. До поліції надійшло повідомлення від соцпрацівниці про те, що 45-річний чоловік знущається над своєю бабусею: не дає їй готувати, вимкнув воду, почав буянити та не впускає працівників. Справу передали на розгляд дільничому.

10:00. Переяслав. Жінка повідомила, що з її будинку викрали 3760 гривень. За цією справою склали адмінпротокол за статтею 183 (Завідомо неправдивий виклик спеціальних служб).

10:23. Переяслав. Головний архітектор повідомив, що власники самовільно встановлених гаражів не дають виконати рішення міськради щодо демонтажу їх. Згодом стало відомо, що справу врегулювали мирним шляхом.

13:14. Вовчків (Переяславська ТГ). Заявник повідомив, що сусіди крадуть з двору дрова. Факт крадіжки зрештою не підтвердився.

13:55. Переяслав. Працівниця магазину косметики повідомила, що на записах камер відеонагляду зафіксували крадіжку на суму 449 гривень. За цією справою відкрили кримінальне провадження за статтею 185 (Крадіжка).

14:57. Переяслав. До поліції надійшло повідомлення про те, що 86-річна бабуся ходить вулицею, бо племінник вигнав її з дому. Справу передали дільничому.

Також за добу поліція зареєструвала три смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Переяславі, Пристромах (Студениківська ТГ) та Леляках (Студениківська ТГ).

Нагадаємо, що у Переяславі рятувальники провели тактичні навчання. Детальніше читайте за посиланням.

Нагору