ЖИТТЯ

Авто – на соняшниковому полі, мопед – у кюветі: як минуло 28 вересня для поліції Переяслава

За добу 28 вересня переяславські поліцейські мали 20 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 28 вересня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 20 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

12:58. Хоцьки (Циблівська ТГ). Заявник повідомив поліції, що його побив пасинок. Справу передали на розгляд дільничому.

13:12. Переяслав. Заявниця повідомила поліції, що внук буянить та виганяє її з дому. У ситуації має розібратися дільничий.

15:16. Переяслав. Надійшло повідомлення про затримання злодія, який намагався викрасти обладнання та залізо. За цим фактом проводять слідчі дії.

15:46. Мала Каратуль (Ташанська ТГ). Поліції надійшло повідомлення про те, що заявника та його матір побили двоє чоловіків. За його словами, один із них – сусід, а інший – із села Вінинці (Циблівська ТГ). Правоохоронці встановлюють обставини події. Справу передали на розгляд дільничому.

17:57. Циблі (Циблівська ТГ). Охоронець повідомив поліції про затримання чоловіка на авто ВАЗ. Автомобіль проїхав полем та пошкодив соняшники. Справу передали на розгляд дільничому.

22:49. Переяслав. На 54-му кілометрі траси Бориспіль-Дніпро сталась ДТП. Чоловік на мопеді з’їхав у кювет. Він отримав закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, забійну рану брови. Його госпіталізували до лікарні Переяслава. За цим фактом до поліції надійшла заява про нерозгляд ситуації, оскільки чоловік отримав тілесні ушкодження з власної необережності.

29 вересня, 7:07. Травневе (Ташанська ТГ). Поліції повідомили про ДТП – зіткнулись ГАЗель та Урал. За цим фактом склали адміністративний протокол за статтею 124 (Порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна).

Також за добу поліція зареєструвала три смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): дві у Циблях (Циблівська ТГ) та одну в Переяславі.

Нагадаємо, що 27 вересня жінка перерахувала на карту шахраям понад 19 тисяч гривень. Деталі дізнавайтесь тут.

Нагору