ЖИТТЯ

Чоловік кидався в дружину котлетами та хотів побитися: як минуло 30 вересня для поліції Переяслава

За добу 30 вересня переяславські поліцейські мали 21 виклик. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 30 вересня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 21 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

12:15. Переяслав. Працівник “Укртелекому” повідомив поліції, що днем раніше викрали кабель зв’язку довжиною близько 50 метрів. За цим фактом відібрали заяву та пояснення. Можуть відкрити кримінальне провадження за статтею 185 (Крадіжка). 

12:27. Ковалин (Дівичківська ТГ). Під час поверхневої перевірки поліціянти виявили у 22-річного чоловіка поліетиленовий пакет з подрібненою речовиною рослинного походження, зовні схожою на канабіс (10 грамів). Викликали слідчо-оперативну групу. За цим фактом склали протокол за ч. 1 ст. 309 ККУ (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

12:36. Єрківці (Дівичківська ТГ). Заявник повідомив поліції, що невідомі проникли до його будинку, зламавши двері на другому поверсі. 1 жовтня о 2:39 “злодія” знайшли. Ним виявився брат заявника, який заліз до будинку батьків. Наразі за цим фактом проводять перевірку.

16:45. Переяслав. Поліції повідомили про ДТП за участі двох автівок. Зіткнулись Hyundai та HondaУчасники події склали європротокол. До поліції надійшла письмова заява про нерозгляд ситуації.

17:37. Переяслав. Заявниця повідомила поліції, що її чоловік буянить: кидається котлетами та хоче її побити. За цим фактом відібрали заяву та пояснення. Наразі проводять перевірку.

20:44. Переяслав. Поліції повідомили, що біля заправки вантажівка в’їхала в магазин. За цим фактом склали адміністративний протокол за статтею 124 (Порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна). 

1 жовтня, 6:32. Переяслав. Поліції надійшло повідомлення про те, що чоловік випив прямо у магазині пляшку горілки 0,25 л вартістю 50 гривень. Його затримала охорона. Зрештою конфлікт врегулювали мирним шляхом. Претензій ніхто ні до кого не має.

Також за добу поліція зареєструвала три смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): дві у Переяславі та одну в Циблях (Циблівська ТГ).

Нагадаємо, що 29 вересня на Переяславщині сталася ДТП. Деталі дізнавайтесь тут.

Нагору