ЖИТТЯ

Сусідські розбірки та дві ДТП: як минуло 29 вересня для поліції Переяслава

За добу 29 вересня переяславські поліцейські мали 22 виклики. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 29 вересня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 22 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

8:01. Леляки (Студениківська ТГ). Чоловік повідомив, що днем раніше сусід спиляв дерево на його території та забрав собі. Згодом стало відомо, що він спиляв суху гілку, яка висіла над парканом на його подвір’ї. Зазначив, що зробив це, щоб вона не впала. Тож конфлікт врегулювали мирно.

14:38. Переяслав. Заявник повідомив, що з його квартири викрали телефон, паспорт, документи на будинок та картку, на яку приходить пенсія. Запідозрив свою доньку. Прибувши за вказаною адресою, правоохоронці встановили, що чоловік хворіє. Його донька у телефонній розмові розповіла, що перебуває в Києві, а документи забрала, щоб їх ніхто не викрав за її відсутності.

16:09. Переяслав. До поліції надійшло повідомлення про ДТП між авто Toyota та Daewoo Nexia. Згодом повідомили про нерозгляд справи.

18:10. Циблі (Циблівська ТГ). Заявник повідомив поліції про ДТП за участі його авто Renault та ВАЗу. За цією справою склали адмінпротокол за статтею 124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна).

20:30. Студеники (Студениківська ТГ). Жінка повідомила про те, що собаки односельчанина задавили двох її качок. Справу передали на розгляд дільничому.

Нагадаємо, що у Переяславі собака загинув під колесами автомобіля, відео з камери спостереження зафіксували це. Дивіться за посиланням.

Нагору