ЖИТТЯ

У Переяславі жінка виявила біля квартири пакет із чимось блискучим у ньому: що то було

За добу 1 жовтня переяславські поліцейські мали 21 виклик. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 1 жовтня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 21 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

13:56. Переяслав. Заявник повідомив поліції, що невідома особа викрала телефон Samsung, який лежав на столі посеред подвір’я. За цим фактом відібрали заяву та пояснення.

14:19. Переяслав. Заявниця повідомила поліції про бійку між її чоловіком та сусідом. Конфлікт врешті врегулювали мирним шляхом.

15:55. Переяслав. Поліції повідомили, що дівчинку 2015 р.н. побила інша дівчина. У постраждалої – забій грудної клітки. Її мати написала заяву про те, що претензій не має. Конфлікт врегулювали.

18:29. Переяслав. Заявниця повідомила поліції, що біля дверей своєї квартири виявила паперовий пакет, на дні якого лежав невідомий блискучий предмет. Прибувши на місце події, поліціянти встановили, що у пакеті лежать суші у білій коробочці.

19:18. Соснова (Студениківська ТГ). Заявниця повідомила поліції, що її внучка вранці пішла в ліс по гриби та досі не повернулась. Дівчина знайшлась, вона сама прийшла додому.

23:39. Переяслав. Заявниця повідомила поліції, що внук вигнав її з будинку. За цим фактом відібрали заяву та пояснення.

2 жовтня, 2:56. Переяслав. Під час поверхневої перевірки у чоловіка 1988 р.н. виявили паперовий згорток з білою речовиною, схожою на амфетамін. Викликали слідчо-оперативну групу. За цим фактом відкриють кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

Нагадаємо, що раніше на Переяславщині у чоловіка поліціянти виявили поліетиленовий пакет з подрібненою речовиною рослинного походження, зовні схожою на канабіс. Деталі дізнавайтесь тут.

Нагору