ЖИТТЯ

Жінка виявила у своєму будинку незнайомого чоловіка: як минуло 3 жовтня для поліції Переяслава

За добу 3 жовтня переяславські поліцейські мали 21 виклик. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 3 жовтня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 21 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

10:11. Переяслав. Заявниця повідомила поліції, що зайшла у свій будинок і побачила в кімнаті невідомого чоловіка ромської національності. Він стояв з її телефоном в руках, вона почала кричати, чоловік відштовхнув її та втік. У жінки відібрали заяву та пояснення. Поліціянти дослідили сусідні вулиці на наявність раніше судимих осіб. Наразі перевірка триває.

11:06. Переяслав. Заявник повідомив поліції, що його автомобіль Honda вдарила інша автівка та поїхала геть. Прибувши на місце події, поліціянти склали схему ДТП та відібрали пояснення.

12:41. Переяслав. Поліції повідомили, що невідомі випилюють лісосмугу. Прибувши на місце події, поліціянти встановили, що незаконної вирубки не було. Насправді проводили чистку території.

12:51. Переяслав. Під час поверхневої перевірки поліціянти виявили та вилучили у чоловіка 1984 р.н. паперові згортки із сухою порошкоподібною речовиною білого кольору. Він пояснив, що ця речовина – метадон, який зберігав для власного вживання. За цим фактом склали кримінальне провадження за ч.1. ст.309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

17:26. Переяслав. Заявник повідомив поліції, що невідомий чоловік стукає у двері всіх квартир та поводиться неадекватно. Прибувши на місце події, поліціянти встановили, що чоловік є жителем міста, прийшов до свого знайомого. Порушень не виявили.

Також за добу поліція зареєструвала чотири смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Переяславі, Єрківцях (Дівичківська ТГ), Світанку (Циблівська ТГ) та Лецьках (Циблівська ТГ).

Нагадаємо, що 2 жовтня у Переяславі в жінки з її банківських карток шахраї зняли 2700 та 3138 гривень. Деталі дізнавайтесь тут.

Нагору