ЖИТТЯ

Перейшла за посиланням в інтернеті й втратила гроші: як минуло 2 жовтня для поліції Переяслава

За добу 2 жовтня переяславські поліцейські мали 19 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 2 жовтня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 19 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

10:23. Переяслав. Поліції повідомили, що біля “Нової пошти” сталась ДТП. Зіткнулись автівки Chevrolet та Skoda. За цим фактом відібрали заяву про нерозгляд ситуації.

10:58. Переяслав. Заявниця повідомила поліції, що з її банківських карток зняли 2700 та 3138 гривень. Це трапилось після того, як вона, продаючи одяг на сайті, перейшла за невідомим посиланням від покупця. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за статтею 190 (Шахрайство).

17:49. Студеники (Студениківська ТГ). Надійшло повідомлення, що на території Студениківського лісництва під час збирання грибів заблукав чоловік 1968 р.н. із Яготина. Його зрештою знайшли працівники поліції.

21:45. Переяслав. Лікар повідомив поліції, що жінку 1982 р.н. побили за місцем проживання. У неї – забій грудної клітки, струс головного мозку, підозра на перелом ребер. Підозрював, що жінка перебуває у стані алкогольного сп’яніння. Постраждала повідомила поліціянтам, що просто впала. Претензій ні до кого не має.

21:51. Переяслав. Черговий приймального відділення лікарні повідомив поліції про конфлікт із пацієнткою. Його врешті врегулювали мирним шляхом.

Також за добу поліція зареєструвала одну смерть (ненасильницьку та не після нещасного випадку) у Єрківцях (Дівичківська ТГ).

Нагадаємо, що 1 жовтня у Переяславі жінка виявила паперовий пакет, на дні якого лежав невідомий блискучий предмет. Деталі дізнавайтесь тут.

Нагору