ЖИТТЯ

Житель Переяславщини порушував комендантську годину в Чернігові: як минуло 4 жовтня для поліції

За добу 4 жовтня переяславські поліцейські мали 27 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 4 жовтня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 27 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

8:38. Семенівка (Студениківська ТГ). Чоловік повідомив про ДТП між авто Opel та Hyundai. За цією справою склали адміністративний протокол за статтею 124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна).

10:02. Переяслав. Чоловік повідомив про конфлікт із сусідкою, яку запідозрив в тому, що вона отруїла його бджіл. Коли поліцейські прибули на місце події, заявник повідомив, що звернувся передчасно, не розібравшись у ситуації.

11:40. Переяслав. До поліції надійшло повідомлення про те, що чоловік та жінка розбирають дерев’яні конструкції (на дрова) у недіючому дитсадку. Заявник відмовився від написання заяви та пояснення.

12:02. Переяслав. Жінка поскаржилася, що її знайомий в соціальних мережах “пише різні нісенітниці про неї та публікує її фото”. Правоохоронці відібрали заяву та пояснення. Триває перевірка.

14:03. Переяслав. Заявниця повідомила, що з її банківської карти зникли 7000 гривень. За цією справою відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 190 (Шахрайство).

18:10. Переяслав. Чоловік поскаржився, що у сусідів голосно грає музика. Згодом повідомив, що звернувся до поліції передчасно, бо музику вже вимкнули.

20:03. Переяслав. Заявник повідомив, що його колишня дружина не сплачує аліменти. Зазначив, що сума заборгованості складає 207 тисяч гривень. Наряду поліції він не потребував, зателефонував для фіксації правопорушення.

23:13. Переяславське (Студениківська ТГ). Під час патрулювання поліцейські зупинили автомобіль, водій якого відмовився надавати документи. Наразі за цією справою проводять перевірку.

4:04. Чернігів. Чергова психоневрологічної лікарні повідомила, що поліція доставила до закладу жителя села Вовчків (Переяславська ТГ), який порушував вимоги комендантської години. Він не назвав свої дані та контакти родичів. Заявниця попросила передати інформацію про цього чоловіка до поліції Київської області для встановлення зв’язку з родичами. Переяславські правоохоронці встановили, хто є сестрою цього вовчківчанина.

Також за добу поліція зареєструвала одну смерть (ненасильницьку та не після нещасного випадку) в Семенівці (Студениківська ТГ).

Нагадаємо, що Київщину сьогодні вночі атакували дронами-камікадзе. Детальніше читайте за посиланням.

Нагору