ЖИТТЯ

Прості та смачні рецепти: як приготувати гуляш

Гуляш із свинини – те, що треба для поціновувачів м’ясних страв. Спробуйте приготувати.

Свинячий гуляш – це ситна, смачна, гостра та дуже ароматна страва. Існує хибна думка, що це надзвичайно складний рецепт, до снаги далеко не кожному, але це зовсім не так. Готується гуляш дуже просто. Інформатор розповідає рецепт.

Інгредієнти:

  • 1 кг свинини
  • 1 морквина
  • 4 цибулини
  • 3 ст. л. томатної пасти
  • 2 ст. л. борошна
  • 2 ч. л. меленої паприки
  • 1 ч. л. меленого чорного перцю
  • перець горошком
  • лавровий лист
  • 2 ст. л. соняшникової олії
  • зелень за смаком

Приготування:

  1. Промийте шматок м’яса та видаліть прожилки з плівками. Наріжте тонкими кубиками приблизно однакового розміру.
  2. Чотири цибулини наріжте дрібними кубиками, а моркву соломкою.
  3. Спочатку обсмажте м’ясо на розігрітій сковороді. Дочекайтеся, поки зі свинини випарується весь сік і вона покриється золотистою скоринкою.
  4. Додайте паприку, сіль за смаком, спеції та перець. Перемішайте шматочки свинини.
  5. Висипте моркву з цибулею в сковорідку та обсмажуйте, поки цибуля не стане прозорою.
  6. У склянці кип’яченої води змішайте 2 ст. л. томатної пасти й трохи цукру. Вилийте в гуляш і перемішайте. На цьому етапі додайте перець горошком і лавровий лист.
  7. Коли страва почне кипіти, додайте трохи обсмаженого борошна та перемішайте. Зменшіть вогонь на мінімум і протушкуйте в такому режимі 50 хвилин. Наприкінці висипте зелену цибулю та петрушку.

Вдалося приготувати? Діліться своїми успіхами, публікуючи фото в коментарях на нашому Telegram-каналі.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору