ЖИТТЯ

Підробка документа, крадіжка на фермі та зникнення чоловіка: як минуло 5 вересня для поліції Переяслава

За добу 5 жовтня переяславські поліцейські мали 15 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 5 жовтня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 15 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

11:05. Переяслав. Чоловік повідомив, що невідомі зняли з його банківської картки 10500 гривень. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 190 (Шахрайство).

11:30. Семенівка (Студениківська ТГ). Патрульний повідомив, що на трасі зупинили водія з посвідченням, яке має ознаки підробки. За цією справою правоохоронці відрили кримінальне провадження за ч. 4 ст. 358 (Використання завідомо підробленого документа).

12:32. Переяслав. Надійшло повідомлення про крадіжку на складах ферми. Невідомі, зламавши двері, проникли всередину та викрали мідний кабель. Через це вийшли з ладу холодильники та зіпсувався товар. Правоохоронці провели огляд місця події та відібрали заяву. Наразі проводять перевірку.

14:49. Переяслав. Заявниця повідомила, що вночі з під’їзду викрали велосипед. Поліцейські відібрали заяву та пояснення, проводять перевірку.

17:31. Переяслав. Жінка повідомила, що її співмешканець не з’являвся вдома вже два дні. Згодом правоохоронці знайшли чоловіка.

Нещодавно ми розповідали, що робити під час атаки дронів-камікадзе. Детальніше читайте за посиланням.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору