ЖИТТЯ

Криптовалюта Solana: технологія, прогноз і капіталізація

Криптовалюта Solana – криптовалюта, яку останнім часом активно обговорюють та над купівлею якої почали замислюватися навіть ті інвестори, які раніше довіряли лише перевіреним роками валютам – Біткоіну та Ефіру.

Тому ми б хотіли більш детально розповісти про суть цієї криптовалюту та її капіталізацію.

Як працює криптовалюта Solana?

Деякі криптовалюти працюють на базі свого блокчейну, інші – на чужому, а для роботи криптовалют третього виду блокчейн взагалі не потрібен.

(Блокчейн – це величезна електронна база даних з інформацією про всі транзакції, які там відбуваються. Вони зберігаються необмежену кількість часу, а до видалення цих даних доступу немає у жодної особи).

Солана – криптовалюта відома тим, що вона працює на блокчейні нового типу – PoH (Proof of History), тобто він дозволяє тимчасово додавати мітки до блоків. А перекладається цей тип, як “алгоритм доказу історії”. За допомогою цього типу блокчейну з’явилася можливість визначити з точністю 1000 відсотків, коли відбулася та чи інша транзакція. Також з-за допомогою блокчейну типу PoH можна підтримувати велику кількість транзакцій за одну секунду, чого не можуть робити блокчейни інших типів.

Кілька цікавих фактів про криптовалюту Солана

Токен розробили для сплати комісій у блокчейні Солана під час транзакцій, а з 2019 року почали активно цікавитися і самою криптовалютою Солана – курс, якої шалено почав рости.

Загальна кількість токенів SOL складає 500 млрд і її не можна добувати шляхом майнинга як більшість інших альткоінів.

Використання ботів є досить поширеним явищем при торгівлі криптовалютою Солана, тому що вона є досить пристосованою до автоматичної торгівлі.

Чи не пізно інвестувати у криптовалюту Solana у 2022 році?

Питання актуальності інвестування у цю криптовалюту у 2022 році справді існує, адже ціна Solana вже один раз піднімалась майже на 100%, то ж чи буде таке вдруге – досить влучне питання. За ринковою капіталізацією у 2022 році токен SOL входить у першу десятку, адже з розвитком однойменного проекту він не може не розвиватися та популяризуватися.

Отже, робимо висновок, що ще не пізно задуматися над інвестуванням у криптовалюту Solana, прогноз якої більш ніж позитивний. Більшість професійних інвесторів, трейдерів та аналітиків ринку криптовалюти прогнозують ріст вартості Solana у наступному році до 100 доларів США, а деякі із них – ще вище.

Рекламний матеріал

Нагору