ЖИТТЯ

Подружжя загубилось у лісі, коли збирало гриби: як минуло 7 жовтня для поліції Переяслава

За добу 7 жовтня переяславські поліцейські мали 24 виклики. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 7 жовтня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 24 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

8:36. Переяслав. До поліції надійшло повідомлення про те, що невідомі випилюють ліс. За цим фактом відібрали заяву та пояснення. Триває перевірка.

9:10. Переяслав. Заявниця повідомила про те, що стала жертвою шахраїв. Вона перейшла буцімто на сайт “єДопомога”, внесла свої дані, після чого з карти зникли 3200 та 974 гривні двома платежами. За цією справою відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 190 (Шахрайство).

12:35. Стовп’яги (Дівичківська ТГ). Жінка повідомила, що до неї телефонували шахраї, представились працівниками СБУ та намагалися дізнатися дані банківських карток.

13:11. Хоцьки (Циблівська ТГ). Заявниця повідомила, що вони із чоловіком загубились у лісі, збираючи гриби. Коли приїхали поліцейські, люди самі знайшли дорогу.

13:45. Переяслав. Надійшло повідомлення, що з банківської карти заявника невідомі зняли 3016 гривень. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 190.

17:27. Переяслав. Циблівський ліцей намагався зареєструвати у сервісному центрі автобус. Під час перевірки номеру двигуна в базі виявилось, що він перебуває у розшуку на Миколаївщині. За цим фактом відібрали метеріали та проводять перевірку.

17:33. Переяслав. Заявник повідомив, що автомобіль Jeep в’їхав в його паркан та зник з місця ДТП. За кермом була жінка, на думку заявника, в стані алкогольного сп’яніння. Згодом надійшла заява про нерозгляд.

8 жовтня, 1:05. Переяслав. Жінка повідомила, що її завезли до невідомої квартири та тримають там проти її волі. Після цього зв’язок обірвався, а телефон був поза зоною досяжності. Згодом стало відомо, що це хибний виклик. За цим фактом відкрили адміністративне провадження за статтею 183 (Завідомо неправдивий виклик спеціальних служб). Жінка була в стані алкогольного сп’яніння.

6:25. Переяслав. Надійшло повідомлення від Київського риболовного патруля про те, що невідомий чоловік виловлює рибу сіткою. За цим фактом відібрали матеріали та проводять перевірку.

Також за добу поліція зареєструвала дві смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Переяславі та Циблях (Циблівська ТГ).

Нагадаємо, що із 7 жовтня в Україні заборонили музику в громадському транспорті. Детальніше читайте за посиланням.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору