ЖИТТЯ

Перейшла за посиланням та втратила понад 25 тисяч гривень: як минуло 12 жовтня для поліції Переяслава

За добу 12 жовтня переяславські поліцейські мали 22 виклики. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 12 жовтня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 22 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

08:51. Переяслав. Поліції повідомили, що племінник вночі побив свою бабусю по голові, зараз жінка стоїть біля будинку. Відомо, що справу передали на розгляд дільничому.

12:54. Переяслав. Жінка повідомила, що у Viber прийшло повідомлення від сайту продажу товарів “ОЛХ”. Перейшовши за посиланням з її рахунку зникли 25 255 гривень. Відомо, що жінка від написання заяви та пояснення відмовилась, а звернулась з метою консультації та інформування.

16:36. Семенівка (Студениківська ТГ). Чоловік повідомив, що протягом року на штрафмайданчику з авто зірвали замок та викрали акумулятор. За цим фактом планують відкрити кримінальне провадження за статтею 185 (Крадіжка).

16:55. Горбані (Ташанська ТГ). Поліції надійшло повідомлення про те, що під час земельних робіт власник ділянки газового господарства перебив газопровід середнього тиску, та наразі відбувається витік газу. Наразі за цим фактом триває перевірка.

20:58. Єрківці (Дівичківська ТГ). Чоловік повідомив, що йому телефонує та погрожує знайомий. Заявник до поліції звернувся з метою інформування.

03:22. Переяслав (Дачний кооператив). Заявник повідомив, що в двері будинку стукає невідомий чоловік. Згодом заявник повідомив, що  пішла в невідомому напрямку. Правоохоронці обстежили прилеглу територію та нікого не виявили.

Також за добу поліція зареєструвала чотири смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Переяславі.

Нагадаємо, що 11 жовтня на Переяславщині зловили крадія, пограбував будинок. Деталі події, дізнавайтесь тут. 

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору