ЖИТТЯ

Увірвався до будинку та забрав з рук три тисячі гривень: як минуло 11 жовтня для поліції Переяслава

За добу 11 жовтня переяславські поліцейські мали 16 виклики. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 11 жовтня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 16 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

10:14. Переяславське (Студениківська ТГ). Заявник повідомив поліції, що зловив крадія який вибивши вікно пограбував будинок сусіда. За цим фактом склали адміністративний протокол за статтею 183 КУпАП (Завідомо неправдивий виклик спеціальних служб). 

12:39. Переяслав. Чоловік повідомив поліції, що невідомі особи викрали два 355-ти метрові кабелі. За цією справою відкрили кримінальне провадження за статтею 185 (Крадіжка).

13:54. Переяслав. Жінка повідомила, що невідомий чоловік увірвався до будинку та з її рук забрав 3 тисячі гривень і пішов з місця події. За цією справою поки що відкрили кримінальне провадження за статтею 185 (Крадіжка).

15:45. Переяслав. До поліції надійшли матеріали з канцелярії про те, що жінка намагалась надати неправдиву інформацію про розміщення у власному будинку ВПО, для отримання грошової допомоги. Наразі за цим фактом проводиться перевірка.

16:36. Переяславське (Студениківська ТГ). Заявниця повідомила, що щойно автомобіль перевозив причіп з свиньми, причіп відчепився та врізався в її паркан. Відомо, що за цією справою склали європротокол та будь-які претензії відсутні.

Також за добу поліція зареєструвала три смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Переяславі, Пристромах (Студениківська ТГ) та у Гланишеві (Переяславська ТГ).

Нагадаємо, що нещодавно Інформатор перевіряв укриття Переяслава під час повітряної тривоги. Як це було, дивіться у відеосюжеті.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору