ЖИТТЯ

Улюблені місця Переяславщини: Дарина Коваль обожнює ночівлі в лісі і вважає, що там неповторна атмосфера

Жителі Переяславщини розповідають про свої улюблені місця. Що радить відвідати Дарина Коваль?

Як ви вже знаєте, Інформатор започаткував нову рубрику “Улюблені місця Переяславщини”. У ній жителі міста та сіл колишнього району ділитимуться місцями, які їм подобаються найбільше. Сьогодні, своїм улюбленим місцем поділиться місцева майстриня з оформлення брів – Дарина Коваль. Вона радить відвідати місце поблизу “Скаутвіллю” біля Дніпра.

Як дістатися? Доїжджайте до дитячого санаторію “Славутич”, минаючи його поверніть ліворуч, рухайтесь прямо близько 500 метрів, потім поверніть праворуч до Дніпра. Там біля річки і буде це місце.

Чим це місце особливе? Особливість цього місця для кожного своя. Для мене воно особливе своєю красою, та компанією з якою я періодично туди приїжджаю. Я обожнюю ночівлі в лісі, вони запам’ятовуються по особливому, як і їх неповторна атмосфера.

Коли відкрила це місце? Про це місце вперше я дізналася від своїх тренерів з баскетболу, які викладають в ліцеї імені Володимира Мономаха (колишня 7 школа). Щороку вони возять баскетболістів, від самих юних і до старших на ночівлю. Там ми куховарили в польових умовах, тренувались, активно проводили час та насолоджувались лісовим повітрям. На жаль, з початку 2020 року, через пандемію COVID-19  наші виїзди в ліс зупинилися.

Особлива згадка. Особливою згадкою про це місце, робить моя перша ночівля. Я трохи губилася та не знала що та як робити, адже залишилась в лісі на два тижні і це був мій перший такий досвід. Було трохи негативних емоцій, але я вийшла з зони свого комфорту та спробувала щось нове. Я дуже рада, що мої тренери колись вигадали таку чудову ідею і тим самим дають дітям можливість класно відпочити не залишаючи межі Переяслава.

Ще кілька рекомендацій. “Музей під відкритим небом”, оглядовий майданчик із військовою технікою напроти “Костала”.

Нагадаємо, що нещодавно в “Улюблених місцях Переяславщини” Микола Богатир розповів про оглядовий майданчик у Циблях. Детальніше, читайте тут.

Яна Малишко

Фото надала Дарина Коваль

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

 

Нагору