ЖИТТЯ

Укрпошта випустила марки до Дня захисників та захисниць України

“Укрпошта” з нагоди Дня захисників та захисниць України випустила нові поштові марки. Де можна придбати?

Сьогодні, 14 жовтня, у День захисників та захисниць України, “Укрпошта” випустила нові поштові марки “Слава Збройним силам України!”. Про це повідомив генеральний директор “Укрпошти” Ігор Смілянський, передає Інформатор.

Марковий аркуш “Слава Збройним Силам України!” складається із 6 поштових марок з ілюстраціями військовослужбовців, кожна з яких зображає окремий вид Збройних сил та окремий рід українських військ:

  • Десантно-штурмові війська ЗСУ;
  • Військово-морські Сили ЗСУ;
  • Сухопутні війська ЗСУ;
  • Сили територіальної оборони ЗСУ;
  • Сили спеціальних операцій ЗСУ;
  • Повітряні Сили ЗСУ.

Крім марок, також випускають 6 конвертів з емблемами військ, 6 карток та конверт “Перший день”.

Тираж маркового аркуша – 1 мільйон примірників. Випуск – благодійний: частина зібраних коштів буде спрямована на допомогу Збройним силам України. Ціна маркового аркуша – 120 гривень, конверта зі спецпогашенням – 102 гривні.

Поштовий випуск “Слава збройним Силам України!” можна придбати в міських відділеннях “Укрпошти” у всій країні, а також в офіційному онлайн-магазині “Укрпошти”. Крім того, новий поштовий випуск традиційно продаватиметься на маркетплейсах Prom, Kasta, Rozetka, eBay та Amazon.

На продаж конверта “Перший день” у відділеннях будуть діяти обмеження – не більше двох на одне замовлення. Онлайн можна замовити до 10 маркових аркушів, 10 художніх конвертів та 10 листівок одного виду на одне замовлення.

Кого варто та не варто вітати у День захисників та захисниць та як виникло це свято. Інформатор розповів про це детальніше за посиланням.

Нагору