ЖИТТЯ

Інформатор вихідного дня: чи здобуде Сем Грінфілд таку бажану “Вдачу”

Час поринути в дитинство і переглянути захоплюючий мультфільм “Удача”. Там є і пригоди, і кумедні епізоди.

У рамках рубрики “Інформатор вихідного дня” радимо вам переглянути добрий мультфільм “Удача” (2022). Він допоможе вам на деякий час відволіктись від тривожних новин та відпочити. Журналістка Інформатора ділиться своїми враженнями.

Мультфільм навчає тому, що навіть коли все йде шкереберть, не варто опускати руки та здаватись. Головна героїня, попри свої невдачі, не втрачала гарного настрою, а навпаки, допомагала тому, хто цього потребує.

За сюжетом, Сем Грінфілд – добродушна дівчинка, яка вважає, що вона є абсолютною невдахою. У неї буквально все валиться з рук. Її ранок починається з розлитої гарячої кави, вона може спіткнутися об поріг, робота мрії вислизає прямо з-під носа, а день закінчується гучним скандалом із сусідами, яких вона затопила. Героїня мультфільму “Удача” практично зневірилася і вирішила, що білої смуги їй не бачити як своїх вух. Постійні невдачі йшли за нею безмовною тінню, що викликало в її голові величезні сумніви.

Коли надія практично зникла, сталося несподіване диво. Сем потрапила у паралельну реальність, де зустріла магічних істот із дитячих казок. Вона постала перед ними справжнім героєм, який урятує їхній тендітний світ. Магічна країна під загрозою, а порятунок може прийти лише з великою світлою силою. Сем поєднує свої зусилля з новоспеченими друзями і вирушає на пошуки справжньої удачі, про яку мріяла все життя.

Символічним у цьому мультфільмі – є чорний кіт, якого також, згідно з багатьма забобонами, вважають невезучим. Він, до слова, аж до кінця подорожі із Сем не хотів визнавати, що вони пройшли через випробування та стали справжніми друзями.

Тривалість мультфільму – близько двох годин, але цей час ви не вважатимете витраченим дарма. Створений він Apple Original Films спільно зі Skydance Animation. Режисер – Пеґґі Голмс.

Попередній матеріал цієї рубрики, ви можете знайти за посиланням. Там наша журналістка розповідала про український фільм “Віддана”.

Оксана Симоненко

Нагору