ГРОШІ

Модні тренди сезону осінь-зима 2022/2023: що та за скільки можна придбати в Переяславі

Де в Переяславі можна оновити гардероб на холодну пору та скільки це коштує? Дізнавався Інформатор.

Стає прохолодніше. Літні речі вже відправились на полиці шаф, тож час оновити зимовий гардероб. У цьому сезоні експерти рекомендують носити в’язані або шкіряні речі, бомбери, яскраві костюми. Інформатор дізнавався, чи можна купити трендовий одяг сезону осінь-зима 2022/2023 в магазинах Переяслава та скільки це коштує.

Експерти модного журналу Vogue UA рекомендують в колекціях осінь-зима 2022/2023 носити такі речі:

В’язані речі. Цієї осені дизайнери пропонують з ніг до голови закутатися в трикотаж. Це актуальна класика, яка вже багато років на подіумах відомих брендів. Тепло, універсально, практично, саме те в холодну пору. Такі речі можна міксувати майже з будь-чим. Цього сезону експерти радять звернути увагу саме на  кардигани, трикотажні сукні та светри з ефектними текстурами.

Бомбери. Знову повертаються в моду. Один із наймодніших трендів із багатою історією – стильна, універсальна, гендерно-нейтральна та актуальна куртка для будь-якого віку. З моменту своєї появи цей верхній одяг не був таким популярним і загальновизнаним, як сьогодні. У новому сезоні дизайнери переосмислили цей знаковий елемент гардероба.

Яскраві костюми. Великої популярності набирають оверсайз костюми насичено яскравих кольорів. Серед цього тренду популярними стають оксамитові костюми в стилі 1970-х років. Майбутній сезон пропонує нам докладніше розглянути яскраві кольори, в більшості кислотні, зелений, червоний, синій, жовтий, оранжевий. Ідеї таких костюмів на своїх показах продемонстрували Valentino, Tom Ford, Nina Ricci, Michael Kors Collection та інші відомі бренди.

В’язані речі ми знайшли в магазині “Сезон”. Ціни там різного діапазону, наприклад, кофтинки від 280 до 655 гривень залежно від розмірів.

Великий вибір костюмів яскравих кольорів є в магазині “BROSKO”. Ціни коливаються від 659 до 1179 гривень.

Також яскраві костюми можна знайти в магазині “Імідж MASTER”. Теплий варіант обійдеться у 1827 гривень.

Шкіряні речі. Знову актуальними стають речі зі шкіри. Цьогоріч експерти пропонують звернути увагу саме на сукні та спідниці, підкріплені яскравими помпонами зі шкіряними торочками.

У Переяславі складно знайти магазини з одягом з натуральної шкіри, але є багато речей з еко-шкіри. Їх ви можете знайти, зокрема, в магазині “BROSKO”. Куртки – від 479 гривень, сорочки – від 529 гривень, спідниці – від 469 гривень.

Актуальні куртки-бомбери можна знайти в “Сезоні” за ціною 574 гривні.

Бомбери наявні і в магазині “BROSKO” за ціною 529 гривень.

Довжина максі. Мода часто буває несподіваною й некерованою. Після того, як у весняних колекціях домінувала довжина міні, восени на подіуми повернулися довгі сукні та максіспідниці. Такий одяг можна поєднувати із об’ємним верхнім – жакетами, пальтами та шубами.

Сукні та спідниці довжини максі є в магазині “Сезон”. Спідниці коштують 209-215 гривень, сукні – від 585 до 840.

Утеплені сукні-максі є в магазині “BROSKO”. Коштують 539 гривень.

Нагадаємо, що в Україні запрацював державний інтернет-магазин дров. Деталі читайте тут.

Яна Малишко

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору