ЖИТТЯ

На Київщині надалі тимчасово вимикатимуть світло: повідомлення “Укренерго”

Тимчасові відключення електропостачання тривають. Де саме може не бути світла 24 жовтня?

У Києві, Київській області та ще шести областях України у понеділок, 24 жовтня, запровадили тимчасові відключення електропостачання. Вони необхідні для ремонту пошкодженого внаслідок російських обстрілів обладнання. Про це повідомила пресслужба “Укренерго”, передає Інформатор.

“Диспетчерський центр “Укренерго” вимушений ввести тимчасове контрольоване обмеження споживання електроенергії в Харківській, Полтавській, Сумській областях. Найбільший обсяг обмеження буде застосовано в Києві та Київській, Чернігівській, Черкаській, Житомирській областях. Це допоможе знизити навантаження на електромережі та дасть енергетикам час для ремонту пошкодженого терористичними атаками обладнання”, – йдеться у повідомленні.

В “Укренерго” закликали не вмикати багато приладів одночасно, аби відключення були коротшими або їх не було взагалі. Наприклад, вмикати одну лампу разом із певним приладом: якщо працює духовка, не вмикати в цей час чайник тощо.

Нагадаємо, що ДТЕК Київські регіональні електромережі розробили графік відключень електроенергії на Київщині. Він є приблизним, оскільки не передбачені аварійні ситуації.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору