ЖИТТЯ

Авто збило жінку та поїхало з місця ДТП: як минули вихідні для поліції Переяслава

За дві доби переяславські поліцейські мали 40 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 22 та 23 жовтня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 40 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

22 жовтня, 9:14. Пристроми (Студениківська ТГ). Поліції повідомили, що невідомі протягом ночі пошкодили авто DAF. Розбили лобове скло. За цим фактом відібрали заяву та пояснення.

10:59. Переяславське (Студениківська ТГ). Надійшло повідомлення, що протягом ночі невідомі через вікно проникли до будинку. Викрали болгарку, подовжувач та блендер. За цим фактом поліціянти відібрали заяву та пояснення, наразі проводять перевірку.

18:00. Переяслав. Заявник повідомив поліції, що його сусіди палять листя, йде сильний дим. Прибувши на місце події, поліціянти встановили, що багаття вже погасили. Претензій ніхто ні до кого не мав.

23 жовтня, 7:52. Переяслав. Поліції повідомили, що протягом ночі чоловік побив вікна та паркан заявниці. За цим фактом відібрали заяву та пояснення.

16:20. Переяслав. Надійшло повідомлення про ДТП: авто збило жінку та поїхало з місця події. Вона їхала на велосипеді трасою. Внаслідок ДТП отримала тілесні ушкодження: садини та забій ноги. За цим фактом зібрали матеріали ДТП.

22:34. Переяслав. Заявник повідомив поліції, що невідомий чоловік вкрав у нього телефон Huawei. За цим фактом відібрали заяву та пояснення.

Також за дві доби поліція зареєструвала чотири смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків) у Переяславі.

Нагадаємо, що в Україні проведуть тест з медіаграмотності. Як взяти участь, дізнавайтесь тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору