ЖИТТЯ

Погода на 25 жовтня: у Переяславі буде переважно хмарно, але стане тепліше

У Переяславі буде хмарно з проясненнями. Максимальна температура – 16 градусів.

У вівторок, 25 жовтня, у Переяславі протягом дня буде переважно хмарно. Сонце вигляне з-за хмар вдень. Найнижча температура буде вранці – 11 градусів тепла, а максимальна вдень – 16 градусів з позначкою плюс. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на gismeteo.

Швидкість вітру – 2-7 м/с. Вологість повітря коливатиметься між 66 та 86 відсотками протягом доби. Тривалість дня 25 жовтня – 10 годин 11 хвилин. Завтра день стане на чотири хвилини коротшим, ніж сьогоднішній. Світанок настане о 7:32 а захід – о 17:43.

Цікаво, що максимальну температуру цього дня зафіксували у 1923 році – 21,1 градуса тепла, а найнижчу в 1959-му – 5,7 градуса морозу.

Народні прикмети:

Цього дня вшановують пам’ять святих Прова, Тараха і Андроника. У минулі часи наші пращури спостерігали за зірками і за ними ворожили про погоду та врожай. Яскраві зорі обіцяли мороз; тьмяні – відлигу; сильне мерехтіння зірок синіми відтінками – сніг і зміну погоди; а якщо зірки палали – бути вітрам і сухому року.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору