ЖИТТЯ

У Борисполі відновлює роботу McDonald’s

Ресторан швидкого харчування McDonald’s відновлює роботу в Борисполі. Коли?

Мережа McDonald’s з 25 жовтня відновлює роботу в Борисполі. У закладі на вулиці Київський шлях, 67 будуть доступні всі способи замовлення: зали, експрес-вікна, “МакДрайв”, доставка. Про це повідомив The Village Україна, передає Інформатор.

Також відкривають ще пʼять закладів у Києві за такими адресами:

  • вул. Богдана Хмельницького, 40/25 (біля метро “Університет” та “Золоті Ворота”)
  • вул. Берковецькій, 6Д (ТРЦ “Lavina Mall”)
  • проспект Правди, 47 (ТРЦ “Retroville”)
  • вул. Миколи Лаврухіна, 4А (ТРЦ “РайON” на Троєщині)
  • вокзальній площа, 2 (біля Центрального залізничного вокзалу)

Як працюють ресторани під час тривоги та в разі вимкнення світла

Усі ресторани працюють за оновленими протоколами безпеки. Під час повітряної тривоги вони закриваються, аби працівники і відвідувачі могли перейти в укриття. Відновлювати роботу ресторани будуть орієнтовно за годину після скасування тривоги: цей час потрібен на включення обладнання та на підготовку працівників до роботи.

Якщо повітряна тривога буде скасована менш ніж за годину до закриття, то ресторан відкриють вже тільки наступного дня. Також ресторани не працюватимуть під час відключення світла (вони відновлюватимуть роботу орієнтовно за годину після включення світла).

Зазначимо, що фастфуд-мережа McDonald’s не працювала в Україні понад пів року: від початку повномасштабної війни росії проти України і до вересня.

Нагадаємо, що нещодавно ми розповідали рецепт лаханорізо. Читайте його тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору