ЖИТТЯ

Київщину вночі атакували дронами-камікадзе: що відомо зараз

Вночі Київщину атакували дронами-камікадзе. Що відомо?

27 вночі на Київщині оголосили повітряну тривогу. Ворог наніс удар по одній із громад області. Усі служби на місці. Йде ліквідація пожежі. Попередньо жертв та постраждалих немає. По це повідомив голова Київської ОВА Олексій Кулеба в 1:50 на сторінці в Telegram, передає Інформатор.

“Не фіксуйте місце влучання та не викладайте фото- і відеоматеріали до соціальних мереж”, – зазначив Кулеба в повідомленні.

Начальник поліції Київщини Андрій Нєбитов о 10:04 на сторінці Telegram повідомив, що цієї ночі по території області агресор здійснив понад шість атак дронами-шахедами: “На місце події оперативно виїхали працівники поліції. Нині рятувальники, ліквідують пожежу, правоохоронці ж фіксують наслідки удару та забезпечують охорону правопорядку в одному із районів. За попередніми даними, жертв і потерпілих немає. Водночас в інших районах спрацювали Сили протиповітряної оборони та успішно знищили кілька ворожих дронів.

“Закликаю усіх під час сигналів протиповітряної тривоги одразу проходити в укриття”, – написав Нєбитов.

Нагадаємо, що українські військові збили ворожий гелікоптер та 17 ударних БпЛА. Зведення Генштабу ЗСУ, станом на 27 жовтня, читайте тут. 

Нагору