ЖИТТЯ

Зниклі чоловіки, шахрайство та виклик на самого себе: як минуло 27 жовтня для поліції Переяслава

За добу 26 жовтня переяславські поліцейські мали 21 виклик. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 26 жовтня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 21 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

9:43. Переяслав. Заявниця повідомила поліції, що внук вигнав її з будинку. Він поводить себе неадекватно і буйно. Відомо, що правоохоронці прибули на місце події відібрали заяву та пояснення.

10:10. Хоцьки (Циблівська ТГ). Староста села повідомила поліції, що до неї звернувся місцевий житель, який виявив зірвану решітку з вікна та відкрите вікно в будинку. Будинок належить громадянці, яка перебуває закордоном. За цим фактом поліціянти відібрали пояснення. Наразі проводиться перевірка.

11:50. Лецьки (Циблівська ТГ). Заявник повідомив поліції, що невідома особа зняла з його кредитної карти 15 500 гривень. За цією справою відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 190 (Шахрайство).

16:49. Переяслав. В ході розгляду матеріалів, поліціянти встановили, що чоловік 1996 р.н., шляхом обману та зловживання довірою, заволодів мобільним телефоном громадянина 1992 р.н. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 190 (Шахрайство).

17:28. Виповзки (Ташанська ТГ). Заявниця повідомила поліції, що її брат 1961 р.н., вже рік не виходить на зв’язок. Останнім часом проживав в Києві. Просить допомогти знайти брата. Наразі чоловіка не вдалося знайти, але пошуки тривають. Справу внесуть до переліку ЄРДР.

19:30. Велика Каратуль (Переяславська ТГ). Заявник повідомив поліції, що викликає на себе наряд, так як він буянить. Згодом в телефонній розмові чоловік повідомив, що наряду поліції не потребує.

21:13. Переяслав. Заявниця повідомила поліції, що її син 1970 р.н., пішов з дому 23 жовтня та досі не повернувся. Наразі тривають пошуки.

27 жовтня. 00:45. Переяслав. Поліції повідомили, що невідомі особи вчинили сварку. Зі слів, чути, що погрожують застосувати зброю. На місці події підозрілих осіб не виявили, поліціянти продовжили патрулювання.

Також за дві доби поліція зареєструвала одну смерть (ненасильницьку та не після нещасного випадку) у Хоцьках (Циблівська ТГ).

Нагадаємо, що 25 жовтня поліціянти виявили чоловіка, який вирощував вдома коноплі. Деталі події, дізнавайтесь тут. 

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору