ЖИТТЯ

Улюблені місця Переяславщини: де найчастіше буває редактор Інформатора

Жителі Переяславщини розповідають про свої улюблені місця. Де найчастіше буває Віталій Усик?

Сьогодні у рубриці “Улюблені місця Переяславщини” редактор Інформатора Віталій Усик розповість, чому найбільше у Переяславі йому подобається стадіон ім. В. Лобановського. Так, йому необхідна реконструкція, так, на ньому не проводять спортивні змагання найвищого рівня, так, це не та арена, якою можна пишатися. Але…

Як дістатися? Всі дороги ведуть не до Риму, а до центрального стадіону Переяслава. З вулиці Шкільної туди можна доїхати, звернувши на Грушевського, або ж прогулятися попід Альтою поляною, де раніше був так званий “інтернатівський сад”. А з головної вулиці міста – Богдана Хмельницького – також дістатись нескладно: знову ж таки слід звернути на Грушевського і через якихось 200 метрів під’їхати до самісінького центрального входу.

Продовження публікації доступне лише для читачів, які підтримують Інформатор на Patreon. Переходьте за посиланням, натискайте “Стати патроном” та обирайте один із рівнів підписки (для цього матеріалу вистачить “Ти маєш знати більше”, але наполягаємо на рівні “Інформатор – це ми”). Ми вже підготували багато ексклюзивних матеріалів, які стануть доступними лише для вас.

Нещодавно ми розповідали про Остапа Сіпа, який побував на понад двохсот стадіонах України та світу. Чим йому сподобалась арена у Переяславі, читайте тут. А у попередній публікації рубрики “Улюблені місця Переяславщини” Юлія Кравченко розказала, чим особлива університетська альтанка.

Віталій Усик

Фото: Остап Сіп

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору