ЖИТТЯ

На Переяславщині автомобіль збив п’яного чоловіка, який йшов уночі посеред дороги

За добу 27 жовтня переяславські поліцейські мали 29 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 27 жовтня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 29 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

10:25. Переяслав. Надійшло повідомлення, що близько двох тижнів тому в магазині косметики викрали товар для дітей на суму 992 гривні. Зафіксували це на камерах відеоспостереження. Правоохоронці проводять перевірку за цим фактом. Можуть відкрити кримінальне провадження за статтею 185 (Крадіжка).

12:01. Студеники (Студениківська ТГ). У чоловіка 1990 р.н. під час поверхневої перевірки поліцейські виявили згорток із 5 грамами сухої подрібненої речовини, схожої на коноплі. За цією справою відкриють кримінальне провадження за статтею 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

12:36. Переяслав. Жінка повідомила, що до її квартири, де саме перебуває малолітня дитина, вламується невідомий чоловік. Сама заявниця у цей час була не вдома. Як виявилось, чоловік був у стані алкогольного сп’яніння і переплутав двері.

16:21. Циблі (Циблівська ТГ). До поліції звернувся чоловік 1964 р.н., який заблукав у лісі. Він лікується у місцевому госпіталі, вийшов по гриби. Його знайшли та повернули до місця перебування.

28 жовтня, 3:53. Хоцьки (Циблівська ТГ). Житель села Гайшин 1973 р.н. рухався автомобілем ВАЗ автошляхом Бориспіль-Дніпро у бік міста Черкаси. На 68-му кілометрі біля села Хоцьки на неосвітленій ділянці дороги зіткнувся із жителем села Хоцьки 1963 р.н. Той йшов по розподілювальній лінії дороги в стані алкогольного сп’яніння. Постраждалого доставили до переяславської лікарні із переломом ребер, садинами обличчя, забоєм лицьового суглобу. Правоохоронці за цим фактом проводять перевірку.

Нагадаємо, що у Переяславській громаді вже діють пункти обігріву. Там бездомним і безпритульним надають необхідну допомогу.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору