ЖИТТЯ

У Переяславі попрощались із Героєм Павлом Рибалкіним, поховають його у Циблях

У Переяславі провели в останню путь Павла Рибалкіна. Він загинув на війні.

Сьогодні, 28 жовтня, у Переяславі на території Храму Вознесіння Христового відбулось прощання із захисником України Павлом Рибалкіним. Він загинув 23 жовтня в районі населеного пункту Новомихайлівка Донецької області під час виконання бойового завдання. Йому було 43 роки. Про це повідомляє Інформатор.

Протягом години тривала літургія, яку провели священники ПЦУ. Потім всі присутні – близько сотні людей – вшанували пам’ять загиблого воїна, стоячи на колінах. Після цього процесія рушила до будинку Героя у село Циблі, до його будинку. Там теж вшанують його пам’ять. Захисника поховають на місцевому кладовищі.

Сусідка Павла Раїса Руденко поділилася спогадами: “Ми жили поруч, змалечку він ріс з нами. Він був дуже хорошим хлопцем… Жінка його не пускала на війну, але він все одно добровільно пішов. У нього залишилось двоє діток – два хлопчики. Він був дуже хорошим, старався всім допомогти. Шкода, що Бог забирає найкращих”.

Герої не вмирають. Вічна пам’ять Герою.

Нагадаємо, що на війні днями загинув молодший лейтенант Богдан Янута із Переяслава. Деталі читайте тут.

Яна Малишко

Фото: Валентин Шеремет

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору