ЖИТТЯ

У Переяславі викрили торговця зброєю: відео затримання

У Переяславі поліцейські затримали торговця зброєю. Також вилучили вибухонебезпечні предмети.

У Переяславі правоохоронці 26 жовтня затримали чоловіка, який нелегально займався продажем зброї та вибухонебезпечних предметів за готівку. У ході двох контрольованих закупівель правопорушник реалізував реактивну протитанкову гранату РПГ-18 та автомат, після чого був затриманий. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на Facebook-сторінку поліцїі Київської області.

Під час обшуку у зловмисника правоохоронці вилучили також гранати різного типу: корпус ручної осколкової наступальної гранати типу РГД-5, корпус ручної осколкової оборонної гранати типу Ф-1 та підривачі до ручних гранат типу УЗРГМ.

Вибухотехніки Київщини на місці події виявили надзвичайно небезпечні боєприпаси першої категорії. Їх знищили на тимчасовому підривному майданчику.

За цим фактом слідчі розпочали досудове розслідування за ч. 1 ст. 263 ККУ (Носіння, зберігання, придбання, передача чи збут вогнепальної зброї (крім гладкоствольної мисливської), бойових припасів, вибухових речовин або вибухових пристроїв без передбаченого законом дозволу). Торговцю загрожує до 7 років ув’язнення.

Нагадаємо, що на Переяславщині вночі 28 жовтня автомобіль збив п’яного чоловіка, який йшов посеред дороги. Деталі – за посиланням.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору