ЖИТТЯ

У міграційній службі в Переяславі припинили запис відвідувачів до електронної черги

 У міграційній службі тимчасово припинили запис до електронної черги. Пояснюємо чому.

З 28 жовтня тимчасово припинили запис до електронної черги для відвідувачів Переяславського відділу Центрального міжрегіонального управління Державної міграційної служби у м. Києві та Київській області. Це обумлено частими відключеннями електроенергії та повітряними тривогами, що ускладнює дотримання вчасного та швидкого надання послуг. Про це Інформатору  розповіли у місцевому відділі ДМС.

“З 10 листопада прийом громадян в усіх підрозділах відбуватиметься в порядку живої черги. Просимо з розумінням поставитися до вимушених змін. Додатково повідомляємо, що громадяни, які вже записані до попередньої електронної черги, будуть обслуговуватися відповідно до раніше діючого порядку (у час, який визначено в талонах запису до черги, але з урахуванням поточної ситуації щодо можливості надання послуг у цей час)”, – йдеться у повідомленні.

Нагадуємо, що 27 жовтня журналісти Інформатора пройшли тест з медіаграмотності. Результати можете дізнатись тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору