ЖИТТЯ

Інформатор вихідного дня: мультфільм “Душа” пояснює, як знайти сенс у простих речах

У будь-якому віці можна переглянути мультфільм, особливо якщо він глибокий. “Душа” змусить вас дещо переосмислити та знайти сенс у багатьох простих речах.

Цього разу в рубриці “Інформатор вихідного дня” поговоримо про мультфільм “Душа” (2020) виробництва студії Pixar Animation Studios. Режисер мультика Піт Доктер – автор таких чудових робіт, як “Корпорація монстрів”, “Вгору”, “Головоломка”. Чим він сподобався журналістці Інформатора.

Цей мультфільм підкорив тисячі сердець глядачів своєю проникливою історією, зокрема і моє. Мультик певною мірою філософський та повчальний. Чесно кажучи, після його перегляду я була в легкому ступорі, а потім навіть заплакала (так, я трохи сентиментальна). Найбільше вразило поєднання буденного життя, містики та фентезі в сюжеті, і на мою думку, це дуже вдало для такої динамічної та яскравої історії.

Продовження публікації доступне лише для читачів, які підтримують Інформатор на Patreon. Переходьте за посиланням, натискайте “Стати патроном” та обирайте один із рівнів підписки (для цього матеріалу вистачить “Ти маєш знати більше”, але наполягаємо на рівні “Інформатор – це ми”). Ми вже підготували багато ексклюзивних матеріалів, які стануть доступними лише для вас.

Із попереднім матеріалом цієї рубрики ознайомтесь за посиланням. Там наш редактор розповів про книгу Тома Філліпса “Людство. Стисло про те, як ми все про**али” (2018) .

Яна Малишко

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору