ЖИТТЯ

Чоловік поїхав на роботу і зник: як минуло 28 жовтня для поліції Переяслава

За добу 28 жовтня переяславські поліцейські мали 32 виклики. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 28 жовтня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 32 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

9:37. Переяславське (Студениківська ТГ). Жінка повідомила, що зник її чоловік. 26 жовтня він поїхав на роботу до Києва й не повернувся, на зв’язок не виходить. Його пошуки досі тривають.

11:20. Переяслав. Поліцейський повідомив про крадіжку 3 тисяч гривень, яку зафіксували в магазині на камерах відеоспостереження. Під час перевірки правоохоронці з’ясували, що гроші викрала 46-річна жінка. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за статтею 185 (Крадіжка).

12:00. Переяслав. Заявниця повідомила, що колишній співмешканець влаштував сварку та штовхнув її ногою в спину. За цим фактом правоохоронці відібрали матеріали. Триває перевірка.

16:18. Хоцьки (Циблівська ТГ). Надійшло повідомлення про те, що жінка заблукала в лісі поблизу села. Врешті до прибуття поліції вона самостійно знайшла дорогу додому.

16:00. Єрківці (Дівичківська ТГ). Заявниця повідомила, що біля автовокзалу в Переяславі у неї зник мобільний телефон. За цим фактом відібрали матеріали. Триває перевірка.

19:50. Переяслав. Жінка повідомила про зникнення неповнолітнього сина. Близько 13:00 він пішов гуляти, о 18:00 сповістив, що йде додому. Після цього зв’язок з ним зник. До прибуття поліції хлопець сам повернувся.

Також за добу поліція зареєструвала чотири смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): дві у Переяславі, по одній у Циблях (Циблівська ТГ) та Мазінках (Переяславська ТГ).

Нагадаємо, що у Переяславі днями затримали торговця зброєю. Відео та деталі – за посиланням.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору